Krydsfelt: DIGITAL


Krydsfelt: DIGITAL er et digitalt mødested, der rækker udover vante kanter og bredder ved at skabe møder mellem kunstarter og formater. Mødestedet er både for de velkendte og etablerede aktører samt de unge, vækstlagskunstnere og studerende. Vi inviterer alle ind i én fælles manege.

 

På Krydsfelt kan du finde inspirerende tanker om krydsbestøvninger, tværæstetiske formater og møde nye fagligheder og personligheder, du ikke nødvendigvis normalt udveksler idéer og fantasier med.

Du kan møde andre nysgerrige mennesker, udveksle dine ideer og dele dine tanker.  

 

Alt det for-producerede indhold du finder på Krydsfelt er produceret af mennesker, der deler kærlighed til det tværæstetisk og til det at arbejde med andre kunstarter end deres egen. Formålet med det for-producerede indhold er at vække nysgerrighed og inspirere til møder. Resten skaber vi sammen.


Du finder det digitale mødested her.

Krydsfelt Samtaler

Karen Vestergaard Andersen & Agnete Hannibal Petri


Lyt med til den første episode af Krydsfelt Samtaler, hvor Karen Vestergaard Andersen og Agnete Hannibal Petri taler om deres arbejde med at kuratere udenfor vante rum og rammer. Find samtalen HER.

Målsætning som kreativt individ

Kat Jarby


Hvordan bevarer du dine drømme og kreativitet, når du ofte også skal være din egen strateg, coach, motivator og leder?

Læs med HER.

Er Kunsten Værdiløs

Morten Riis


Er kunsten værdiløs? Hvis du spørger komponist og lydkunster Morten Riis, er svaret et rungende ja. Og det skal den blive ved med at være!

Læs med HER.

Krydsfelt Samtaler

Elisa Kragerup & Signe Brink Wehl


Lyt med til den anden episode af Krydsfelt Samtaler, hvor Elisa Kragerup og Signe Brink Wehl dykker ned i "sammenstødets uforudsigelighed", interventionens kraft og hvordan de begge arbejder med samskabelse og tværæstetik på strategisk plan.

Find samtalen HER.

Performance for Ingen

Mette Moestrup


Forfatter Mette Moestrup giver dig et blik bag kulissen - eller måske snarere bag bøgerne - og direkte ind i sin egen praksis.

Læs med HER.

Krydsfelt Samtaler

Marie Højlund & Lil Lacy


Lyt med til tredje episode af Krydsfelt Samtaler, hvor Lil Lacy og Marie Koldkjær Højlund taler om at redde eller dræbe sine darlings og hvordan kollektivet gør musikken større.

Find samtalen HER.

Tværæstetisk arbejde

Petruska Miehe-Renards


Udforsk hus-scenograf Petruska Miehe-Renards samarbejde med How To Kill A Dog, hvor den vildeste og dårligste idé altid kan deles?

Læs med HER.

Krydsfelt Samtaler

Henriette Motzfeldt & Amanda Linnea Ginman


Lyt med til fjerde episode af Krydsfelt Samtaler, hvor musiker Henriette Motzfeldt fra Smerz og sceneinstruktør Amanda Linnea Ginman taler om vigtigheden af af stene og deres arbejde med iscenesættelse.

Find samtalen HER.

Iscenesættelse

Nathalie Mellbye


Læs hvordan scenograf Nathalie Mellbye arbejder og får rituel praksis, fagligheder og samskabelse til at smlete sammen.

Læs med HER.