Agnete Hannibal Petri

Kurator & Projektleder

Agnete Hannibal Petri har været en del af det københavnsk baserede pladeselskab Escho siden 2015. Herigennem arbejder hun med musikudgivelser, projektledelse, opsætning af koncerter, management m.m. Hun har en bachelor i Musikvidenskab med et kønscertifikat og studerer i øjeblikket en MA i Management of Creative Business Processes på CBS. Agnete er desuden kurator på Click Festival i Helsingør og radiovært på programmet bugi på The Lake Radio.


Amanda Ginman

Sceneinstruktør

Sceneinstruktør Amanda Linnea Ginman er uddannet Master of Fine Arts in Theatre på Teaterhøjskolen i Malmö. Hun har blandt andet instrueret ‘Not a love story’ af Sonja Ferdinand på Teatret GROB, ‘Når vi døde vågner’ af Henrik Ibsen på Aarhus Teater, ‘Mørkt Forår' på Betty Nansen Teatret. Nu er hun aktuel med teaterforestillingen ‘Hun er død’ på Østerbro Teater.

Christine Byriel

Producent & Rådgiver

Christine er en erfaren producent, der elsker at arbejde med ambitiøse kunstnere og komplekse kunstneriske visioner. Med en nysgerrig og kompromisløs metode producerer hun både intime oplevelser, avancerede værker og large-scale events. Christine har blandt andet produceret koncerter på Orange Scene (Roskilde Festival), åbningsceremoni for Aarhus 2017 European Capital of Culture og Gallaåbning for Aarhus Festuge. Og så har hun arbejdet som rådgiver for fx Roskilde Festival og Moesgaard Museum.


Elisa Kragerup

Kunstnerisk leder

Elisa Kragerup er uddannet fra Statens Teaterskole i 2010. Hun er en del af kunstnerkollektivet Sort Samvittighed og var i fem år fast instruktør i Det Kongelige Teaters ensemble Det Røde Rum. I 2015 modtog hun Kronprinsparrets Kulturpris. Siden 2018 har hun indtaget stillingen som direktør og kunstnerisk leder på Betty Nansen Teatret. Hun foretrækker at arbejde og udvikle sit teatersprog i kunstneriske kollektive arbejdsprocesser.

Karen Vestergaard

Leder & Med-kurator

Karen Vestergaard Andersen er en kunsthistoriker, forsker, kurator og projektleder beskæftiget med feministisk og nymaterialistisk viden og udstillingsproduktion inden for samtidskunst. Leder og med-kurator for ARIEL - Feminisms in The Aesthetics siden 2019. 


Kat Jarby

Manager & Coach

Kat Jarby har siden 2013 drevet og udviklet virksomheden Kaja MANAGEMENT, som repræsenterer nogle af Danmarks mest innovative og interessante kunstnere på den eksperimenterende musikscene. Kat er specialist i branding og markedsføring med fokus på musik og har arbejdet med formidling af musik i over 10 år. Kat er desuden certificeret coach fra Sofia Manning samt underviser og oplægsholder.Lil Lacy

Komponist

Lil Lacy er en dansk-amerikansk komponist, som har udforsket musik indenfor mange genrer og udtryksformer, udgivet flere kritikerroste og prisvindende albums, samt skabt musik til en række koncerter, forestillinger, film, dans og teater. Hun modtog i 2020 Léonie Sonnings Talentpris og hun debuterede i 2020 som klassisk komponist ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.Marie Højlund

Lydkunstner & Komponist

Marie Koldkjær Højlund er lydkunstner og komponist, samt adjunkt (PhD) i Sound Studies på Aarhus Universitet. Hendes tilgang er praksis-baseret og hun designer lydmiljøer og installationer til offentlige rum og hospitaler. Hun er komponist og musiker under navnet Kh Marie (tidligere Nephew, Tiger Tunes og Marybell Katastrophy) og har derudover komponeret musik til en række teaterforestillinger bl.a. “Lyden af de skuldre vi står på” (2017) og “Dancer in the dark” (2019) på Aarhus Teater.

Maya SB

Audio Visual Artist

Maya SB er en audio visuel artist fra København, med en Master of Science i IT og spil udvikling. Hun arbejder med lys, scenografi, concert visuals, interaktive installationer, computer grafik, animation, karakter udvikling og level design.


Mette Moestrup

Digter

Mette Moestrup, f. 1969, digter, bor i København. Debut i 1998.

Seneste udgivelse er digtsamlingen Til den smukkeste. 117 digte (Gyldendal, 2019). Hendes poesi er oversat til svensk, norsk, tysk og engelsk.

Moestrup har modtaget Montanaprisen, Beatriceprisen, Aarestrupmedaljen

og Statens livsvarige hædersydelse.


Morten Riis

Komponist & Lydkunstner

Morten Riis (ph.d, cand.it) har modtaget en lang række legater og bestillinger fra førende festivaller og ensembler i Europa, har udgivet flere albums og spillet et utal af koncerter og udstillet lydinstallation i det meste af verden. Derudover har han (+40) publikationer i internationale anerkendte tidsskrifter, antologier og bogudgivelser, samt forelæst, afholdt konferencer og workshops på de førende universiteter i Europa.Nathalie Mellby

Scenograf

Den norske scenograf Nathalie Mellbye har været huskunstner på Aarhus Teater siden sæson 2020/2021. Hun blev uddannet ved Den Danske Scenekunstskole i 2012. Forinden har hun studeret scenografi, sceneteknik og teaterkommunikation på universitetet i Malmø og i Oslo. De seneste år har hun lavet scenografi til fx Martyrer på Svalegangen, Lysistrate på Odense Teater og Larm i Kulissen på Aalborg Teater, Underkastelsen på Betty Nansen og Misundelse på Republique.


Petruska

Miehe-Renard

Scenograf

Petruska Miehe-Renard er fra en gammel cirkusfamilie, opvokset på teatrets bagscene og uddannet fra Kunstakademiets Designskole. Hun arbejder tværkunstnerisk inden for fx kostume, scenografi, maleri, installation, 3D animation og så er hun blandt andet hus-scenograf i Kunstnerkollektivet How To Kill A Dog.

Sasha Carlson

Programlægger

Sasha Carlson har en kandidat fra Litteraturvidenskab på Københavns Universitet. Hun har arbejdet for bl.a. SMK og Roskilde Festival med kommunikation, events og programlægning. Hun stod blandt andet bag programmet på platformen House of Chroma på Roskilde Festival 2019, og var kuratorisk assistent på KlubRÅ (2017 og 2018). Hun arbejder desuden freelance med en række projekter og organisationer. Hendes tilgang er præget af tværæstetik og en omfavning af det nysgerrige og skæve.  

Signe Brink

Kurator & Forsker

Signe Brink Wehl er kurator og forsker, og er ansvarlig for kunst & aktivisme-programmet på Roskilde Festival. Hun arbejder tværfagligt i krydsfeltet mellem kuratering af samtidskunst og byudvikling, og så har hun lavet en række udstillinger i institutioner, offentlige rum og i festivalsammenhænge. Signe har også en MA i kunsthistorie og PhD i kunst i det offentlige rum.